Këshilla


Studimet ne USA

Nje keshille tjeter per ata qe vendosin te vazhdojne studimet ne SHBA dhe te kalojne nje pjese te rendsishme te jetes se tyre eshte edhe saktesia qe ata i kushtojne nje vemendje te rendsishme gjate rutines se tyre ditore. Per shoqerine Amerikane koha eshte shume e vlefshme.


Cka duhet te kemi parasysh kur vendosim te studiojme ne SHBA

Njera nder gjerat me interesante eshte poashtu nderlidhja me njerezit e tjere/studentet vendore dhe internacional ne vendin e veprimit/studimit. Gjithmone duhet te kemi parasysh se kemi te bejme me nje ndeshje te kultures te personaliteteve te ndryshme te cilen nuk e kemi hasur ne vendin ku kemi jetuar me pare.