Cfare do te studionte Bill Gates sikur te ishte nje student sot?


  • Anonim

Njeriu me i pasur ne bote ka treguar se cfare do te studionte ai sikur te ishte nje student sot. Ai ka lene njerin nga universitet me te mira ne bote per te krijuar Microsoft kompanine dhe duke u bere njeriu me i pasur ne bote.

Duke shikuar prapa, Gates ka thënë se ishte me fat që kompjuterat ishin një hobi dhe një obsesion i tij në një kohë kur ata po fillonin të ndryshonin botën.

Për të qenë i qartë, Gates, i cili tani është 61 vjeç, nuk ishte në Kolumbi për të mbrojtur që nxënësit të braktisnin shkollën. Gates beson të investojë në arsim, dhe ai tha se ky është prioriteti nr. 1 i themelimit të tij në Shtetet e Bashkuara. Megjithatë, duke iu përgjigjur një pyetjeje nga një student, ai caktoi tre fusha që ai tha se ai kishte gjetur shumë premtues dhe ku mund të vazhdonte një karrierë në qoftë se po fillonte sot. Këtu ata janë:

  • Intelegjenca Artificiale
  • Energjia solare dhe
  • Bioteknologjia