Evente - Burse

Autori: Anonim

Youth Exchange and Study (YES) - 1 vit ne U.S.

 Aplikimi për programin Youth Exchange and Study (YES) është gati! 

Aplikimi online 2020-21 është i hapur dhe do të jetë në dispozicion deri më 31 tetor 2019. Aplikoni tani: https://ais.americancouncils.org/cgi-bin/WebObjects/AIR.woa/wa/login?brand=yes&fbclid=IwAR3-AUkMpBFC12JLsxp9eYvwLhQ-7XWs354z_VradxINV26CaJjXAvbsdkY

 

Ketu mund të kontrollni kërkesat e pranueshmërisë: http://ac-see.org/new/yes-program/

Në këtë video mund të gjeni më shumë informata rreth këtij programi: https://www.facebook.com/846443762167768/videos/1225435177601956/

 

 

Detaje rreth eventit:
  • Data e fillimit: 09/01/2019
  • Data e mbarimit: 10/31/2019
  • Kategoria: Burse


Evente të ngjashme