Evente - Trajnim

Autori: Anonim

Trajnimi Girls in Tech: Bridging the Gap

Ka filluar procesi i aplikimit për projektin Vajzat në Girls in Tech: Bridging the Gap.

 

Aplikoni këtu: https://forms.gle/Fa1SVZdnHN8hcP5s7

 

Girls in Tech: Bridging the Gap është një seminar dy-seancash që synon edukimin dhe fuqizimin e vajzave të moshës 15-18 vjeç, të cilët janë të apasionuar pas teknologjisë. Qëllimi ynë kryesor është të rrisim numrin e vajzave që duan të avancojnë karrierën e tyre në fushat STEM.

 

Pjesëmarrësit e kësaj punëtorie do të kenë mundësinë të mësojnë më shumë rreth CNC Machine Learning, bazat e Gjuhës Programuese të Python dhe të krijojnë krijues me shtypjen 3D. Punëtoria do të ndahet në dy seanca të cilat do të zhvillohen në 21 dhe 28 Shtator, në Zyrat Bonevet në Prishtinë. Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar në 20 vajza.

 

Transporti, dreka dhe pjesëmarrja mbulohet nga Po Alumni Kosova.

Detaje rreth eventit:
  • Data e fillimit: 09/15/2019
  • Data e mbarimit: 09/19/2019
  • Kategoria: Trajnim


Evente të ngjashme